banner adv
Care sunt cele mai mincinoase zodii si de cine ar fi bine sa va feriti - horoscop

Care sunt cele mai mincinoase zodii si de cine ar fi bine sa va feriti

Dar, desigur, astrologia ne poate oferi instrumente importante pentru a înțelege inclinarea unui individ de a "înfrumuseța", "manipula", "edita" realitatea. Și, evident, prin trăsăturile diagramei sale.

Scopul final al acestui articol va fi acela de a crea un fel de "grilă" de evaluare pentru noi înșine pentru a vedea cine poate fi mai predispus să "mintă" pe baza temei sale.

Ascendentul are și efectul său. Desigur, trecând informațiile pe care le avem despre zodia unei persoane, cu cele pe care le avem în privința ascensiunii sale, Mercur și Marte ne oferă un bun punct de pornire pentru înțelegerea înclinației de a minți.

Așadar, să privim zodiile individuale, făcând clar că nu vorbesc despre oamenii acelui semn, ci despre trăsăturile generale ale acelui arhetip care vor avea un impact asupra unei persoane, pe baza numărului de elemente menționate mai sus.

Berbec

Este considerat unul dintre semnele mai puțin predispuse la minciună. Motivul? Este un semn direct că, în general, nu se teme de confruntare. Deci, cu excepția momentelor personale particulare (cu puternice influențe plutonice de exemplu), oamenii care au multe planete (sau ascendente) în acest semn nu simt nevoia de a altera realitatea deoarece este gata să-și susțină viziunea și alegerile.
Poate minți dacă minciuna este folosită pentru apărarea sau protejarea cuiva, dar ei tind să-și găsească greu să-și amintească și în graba sa să vorbească este posibil să fie descoperită. În esență: minciuna necesită mai multă energie pentru Berbec decât costul de a face față celuilalt și spune: "Da, așa este, și ce?". Și acest Berbec știe, prin urmare, are mai puțină dorință de a minți. Totuși, în cele din urmă confruntarea directă îl amuză: de ce minți atunci? Dar păziți-vă Berbecul din anii '70, are au un element de complexitate suplimentară.

Taur

Aceasta zodie nu are o tendință specială de a minți. Ei nu vor să-și complice viața, nu le place planurile complexe și nu au un gust pragmatic pentru lucruri. Ei nu se tem să se lupte dacă trebuie, și o fac cu răbdare și dedicare, fără să simtă, prin urmare, nici o nevoie specială de a găsi comenzi rapide.
Ei ar putea să apeleze la modificări ale realității, în principal din cauza lenei mentale sau să încetinească schimbările cu care nu doresc să se ocupe, dar în esență este un semn sigur. În general, un Taur va face ceea ce spun ei.

Gemeni

Este considerat o zodie mincinoasă prin excelență, dar nu împărtășesc această viziune. Gemenii știu cum să vadă suprafața multilaterală a situațiilor și, prin urmare, știu perfect că adevărul nu este monolit, că nu este întotdeauna ușor să trasezi o linie între adevărat și fals, și între bine și rău.
Gemenii este situat în zonele gri, știe că timpul schimbă totul. Cu toate acestea, dacă trebuie să votez, bineînțeles, acesta va fi printre cei mai predispuși să minte.
Geminisii sunt răi și iubesc atenția oamenilor.
Ei au imaginații sălbatice, astfel încât să poată face lucruri pe un capriciu, iar oamenii le cred!

Rac

Aceasta zodie este un mister în sensul că nu este neapărat un mincinos, dar trăiește situații atât de profund emoționale, încât ajunge să-i amintească și să le spună în funcție de experiența sa personală "părtinitoare". Realitatea racului poate fi foarte diferită de modul în care îl văd ceilalți.
Putem spune că Racul este puțin înclinat să reprezinte realitatea într-un mod personal.
Racul va minți numai pentru a vă proteja, fie că este de la altcineva, fie de la propriile dvs. sentimente.
Pentru ei, este mai mult o modalitate de a vă asigura că totul este bine chiar dacă nu este, și este în afara bunătății inimilor lor.

Leu

Leul nu este o zodie mincinoasă, totusi, tind să "înfrumusețeze" sau să "exagereze" realitatea. Ce fel de minciună este mai degrabă înclinată, decât directă pentru a lovi pe alții, este timpul să-i dăm luciu, dar adesea în mintea lui, ceea ce pentru unii sunt "alterări" lor nu sunt decât realitate obiectivă. Dar nu este un mincinos profesionist, deoarece toate semnele de foc sunt prea impulsive pentru a planifica elaborarea unor planuri de manipulare.
Ca și zodia Gemeni, Leului îi place atenția oamenilor din jurul lor. Deci, atunci când vă spun o poveste, ar putea începe ca pe adevăr, dar un adevăr foarte exagerat.
Cu cât sunt mai uimiți de audiența lor, cu atât mai exagerate vor deveni poveștile.

Fecioara

Fecioara urmărește o "lentilă cosmică" care nu este compatibilă cu minciuna ușoară. Într-adevăr, am putea spune că uneori Fecioara este prea tare și că talibanii vor rigoare și claritate în relații, rigoare care nu este întotdeauna compatibilă cu natura fragilă a ființelor umane, mai puțin perfectă decât Fecioara nu vrea să accepte.
Dacă veti fi surprinsi de o minciună a Fecioarei, veți afla că au făcut în mod esențial o anumită "discreție" sau aderare la așteptările sociale externe. În mod alternativ, Fecioara poate minți să-și acopere propriile greșeli (pentru că tolerează greșelile lor și mai puțin cele ale lor), totusi va recurge la minciuni pentru a înșela sau manipula.

Balanta

Nu am putut defini o Balanta mincinoasă, mai degrabă nehotărâtă sau frică să dea viață conflictelor interpersonale. Dacă ar trebui să mintă, ar face-o din două motive principale: să nu dezamăgească pe cineva sau să întârzie cât mai mult posibil o poziție clară asupra a ceva ce nu poate decide. Este rar pentru ca o Balanta să mintă pentru a obține ceva pentru ei înșiși în detrimentul altora.
Este foarte greu pentru Balanta să spună ceva neplăcut, pentru ca ei să tindă să intre într-o "minciună socială" menită să mențină viața liniștită, mai degrabă decât să facă față unei eventuale confruntări.
Balantele sunt diplomații zodiacului, așa că în numele a ceea ce ei cred că este cel mai bun pentru toată lumea, minciuna este o necesitate.
Spre deosebire de Gemeni si Leu, minciunile lor sunt oarecum credibile; oamenii nu înțeleg nici măcar că mint până nu este prea târziu.

Scorpion

Spunând totul în mod clar și transparent rezultă o sarcină foarte dificilă pentru ei. Se pare că de multe ori îi face să se simtă prea neajutorați și să nu mai fie sub control. Fie că este vorba de o formă de auto-protecție, din dorința de a influența pe alții sau din nevoia de a controla un mediu, ei încearcă să "îndoaie realitatea" unei versiuni mai favorabile lor.
Suspicios și uneori manipulator, minciuna este un joc pe care Scorpionii îl cunoaște prea bine.
Acest lucru se datorează naturii lor observabile, care le permite să analizeze fiecare unghi al unei situații și să vină cu cea mai bună minciună pentru a merge cu ea.

Sagetator

Nu este o zodie mincinoasă, deoarece toate semnele de foc sunt prea directe si nu au prea mult timp la dispozitie pentru a-si consuma energia în programe de manipulare. Cu toate acestea, optimismul lui îl determină să creadă că va obține ceea ce dorește fără a trebui să construiasca planuri prea complicate.
De asemenea, fără a avea o anumită înclinație să memoreze detaliile, atunci când Sagetatorul se află in eroare, este posibil să uite detaliile povestilor pe care le inventează și să-l sfărâme cu mâinile. Ei știu acest lucru și, prin urmare, după o experiență timpurie a copilăriei / adolescentului, tind să o evite.
În general, totuși, ele tind să fie semne pozitive și impulsive care nu le plac în mod special minciunile.
Sagetatorul prietenos nu minte. Ei își prețuiesc prieteniile și oamenii din jurul lor prea mult ca să mintă.

Capricorn

Nu este o zodie mincinoasă din fire dar de multe ori se mai intampla, cel puțin ei nu cred că spun minciuni în favoarea lor. Ce înseamnă? Capricornul poate să stea fără probleme dacă crede că este una dintre îndatoririle lor instituționale, un Capricorn tată poate minți dacă consideră că este necesar să dea o lecție educativă fiului său, o mamă Capricornă poate recurge la subterfugi pentru a proteja puii familie și așa mai departe.
Uneori capricornul poate minți pentru că simte nevoia de a-și conserva sau spori imaginea publică, dar în ADN-ul acestui semn minciuna nu este acoperită. Capricornul nu este cu siguranță diplomatic, iar dacă au vreo observație sau critici, ar fi mai degrabă prea direcți.

Varsator

Sfârșitul justifică mijloacele: acesta ar putea fi motivul pentru care un Vărsător poate folosi minciuna. Dacă el crede cu tărie în "corectitudinea" ideii sale, este gata să mintă pentru a o aduce înainte. Ei nu simt nevoia de a adera la așteptările externe sau de a-și acoperi comportamentul nu în întregime în conformitate cu "bunul simț", iar din cauza acestei ipocrizi rareori face parte din modul în care acționează acest semn.
Totusi, daca mint nu se simte in mod deosebit de a regreta pentru deciziile pe care le ia si daca trebuie sa minta, ei vor lista rapid 5 motive pentru care este corect sa faci acest lucru. Varsatorul nu este o zodie manipulatoare, dar are o anumită "ușurință" în înălțarea realității față de viziunea sa. De fapt, mai ales dacă implică un bine mai bun Varsatorul ar crede ca minciuna sa nu este un pacat.
De multe ori minciunile lor pot fi prea bune pentru a fi adevărate, dar Varsatorul o livrează atât de ireproșabil încât oamenii ajung să le creadă.

Pesti

Ei nu numai ca mint, dar este deosebit de greu pentru ei să definească adevărul. Viziunea lor asupra lumii este plină de imaginație și adesea linia dintre dorință și realitate pentru ei nu este așa definită: ei iubesc să creadă ceea ce vor. Au tendința de a se înșela pe sine sau sunt susceptibile de a mint pentru că își spun singuri o realitate proprie. Evident, problema este evaluată în ansamblu. Trebuie spus că zodia Pesti au tendința de a fi adaptabile și, de aceea, adesea "modelează" oamenii sau contextele care le înconjoară.
Dacă întâlniți aceasta zodie în două medii diferite, s-ar putea să nu o recunoașteți: ar putea să vorbească și să se comporte ca și cum ar fi două persoane diferite. Dar nu este o manipulare, este doar o mare abilitate de a alinia circumstanțele de mediu și nevoile celorlalți. Unele persoane din aceasta zodie ar putea cădea într-o formă inconștientă de manipulare a altora legate de atitudinile victimizării (dar depinde foarte mult de subiect), rareori se află "în mod malitios" și în premeditare.
Atunci cand mint Pestii cred ca o fac doar pentru o cauză bună.
Oricum, sunt atât de sensibili încât oamenii nu pot fi chiar supărați pe ei atunci când se află minciuna lor.

Ultimele stiri de azi din Romania - horoscop

Top 4 zodii de femei care, sigur iti va fura iubitul fara sa stea pe ganduri

E drept, un bărbat îndrăgostit nu prea poate fi "furat", dar, o femei cu multe calitati?? Cu toate astea, chiar şi cele mai unite cupluri se destramă dacă momentele de cumpănă le prind cu garda jos, iar ispitele sunt la tot pasul. LOCUL...
In ce zodi sunt dusmanii tai sau de cine sa te feresti in functie de zodie.

Chiar daca esti o persoana intelegatoare si calma, de multe ori vei gasi pe cineva care te va scoate din sarite. Va prezentam cateva detalii, de cine ar trebui sa te feresti in functie de zodie sau in ce zodi iti sunt dusmanii. Berbec Ești o persoan...
In ce zodi sunt dusmanii tai sau de cine sa te feresti in functie de zodie.

Scorpion Întrebarea este cine ar trebui să se ferească de tine? Ești nemiloasă, atunci când te simți amenințată, și nu te lași păcălită de nimeni. Dacă intri într-o situație tensionată, ieși învingătoare, pent...
In ce zodi sunt dusmanii tai sau de cine sa te feresti in functie de zodie.

Gemeni Cunoști foarte bine oamenii și știi să îți porți singură de grijă. Devii, însă, vulnerabilă când vine vorba de distracție. Ești dispusă să încerci orice și să mergi oriunde, de multe ori doar pentru a nu...
Clasamentul celor mai rele femei in functie de zodie. Top 6 zodii rele

Aici, ca si in alte cazuri, se pare ca rautatea femeilor este dictata si de semnul zodiacal. Ca si in alte cazuri avem tipologii de rautate si parsivitate dictate de zodia sub care ne-am nascut. Semnele zodiacale au fost studiate din cele mai vechi t...
Top cele mai rele femei în funcţie de zodie.

Femeia Scorpion - stai cat mai departe - taie şi spânzură. Nu uita si nici nu iarta, este foarte razbunatoare si fixata pe secrete. Scorpioanca trebuie sa controloze pe toate planurile, este obsedata si exploziva. Nu face compromisuri si love...

Cursuri web design online
Cursuri HTML online gratis, designer pagini web, webdeveloper
DESIGN ŞI PROGRAMARE WEB
Curs programare web design online gratuite
Curs programare web design online gratuite – designer pagini web
Cursuri designer pagini web online
Cursuri web design online gratuite
Cursuri pagini web online
PHP echo and print Statements
PHP online editor, run and write PHP code
PHP explode() function
Tutorial online, PHP script, HTML code, CSS and SQL
CSS rounded corners
CSS max width, max height, CSS responsive
HTML CSS PHP scripts
HTML button link - How to create a button style in HTML
PHP Online Editor
HTML Text Color
Tutorial
HTML image background