banner adv
Cele mai bune telefoane 2017, top 10 smartphone - stiinta

Cele mai bune telefoane 2017, top 10 smartphone

Top 10 cele mai bune telefoane noi 2017 | Noile telefoane Android, noi dispozitive iPhone, telefoane noi pentru Windows
Cu fiecare an ce trece telefoanele, smartphones sunt upgradate, concepute din ce in ce mai bune. Va prezentan o lista cu cele mai bune telefoane si smartphone pentru 2017 ce folosesc sisteme de operare precum Android, Windows, precum si cele mai bune telefoane noi iPhone, Samsung Galasy, HTC, Sony, LG.
Iata lista celor mai bune telefoane, smarthphone noi.

1. Apple iPhone 8 & iPhone 8 Plus
IPhone 8 care seamănă cu o singură foaie de sticlă cu un ecran OLED de la margine la margine. Potrivit unui furnizor Apple, cel puțin unul dintre noile iPhone ale companiei pentru 2017 va avea un corp de sticlă. Scanerul TouchID este considerat a fi ascuns în interiorul sticlei.
Alte zvonuri sugerează că iPhone 8 va putea fi incarcat fără fir, pentru prima dată, și posibilele caracteristici biometrice, cum ar fi recunoașterea facială sau scanarea irisului. La interior, 8 iPhone-ul este de așteptat să aibă un cip A11 de 10 nanometri, care va fi atât mai rapid și mai eficient. iPhone8, tehnologii cu adevărat inovatoare, cum ar fi incarcare, retina Scanner, Li-Fi și scanner de amprente digitale. Apple iPhone 8 va avea ecran OLED 5.3 inch, care este destul de la îndemână și 5.6 inch display pentru varianta iPhone 8S. Telefonul este protejat în continuare de tehnologia Gorilla Glass și de această dată Apple va aduce un iPhone indestructibil.
Camera video caracteristici
Apple iPhone 8 ar avea un aparat de fotografiat primar de 16 MP cu senzori ISOCELL modernizate pentru imagini mai bune chiar și în lumini joase. Conform zvonurilor, acesta va avea o camera de 8 MP la partea din față, care este special realizat pentru a lua autoportrete.
iPhone 8 built-in e-SIM. Pentru iPhone 8 este că acesta va avea un e-SIM incorporat.

2.Cele mai bune telefoane noi 2017: HTC 11
HTC a lansat noile sale telefoane la MWC în ultimii ani, un procesor mai rapid, mai mult RAM și - să sperăm - o mai bună viață a bateriei.
Dacă este adevărat, acesta va avea un procesor 10nm Snapdragon 835 , 8GB de memorie RAM, 256GB de stocare, o baterie mai mare capacitate cu încărcare rapidă 4.0 și un ecran de 5.5in Quad-HD. Pentru aparatul de fotografiat, zvonurile sugereaza HTC va atasa o cameră principală de 12MP la partea din spate, și un aparat de fotografiat selfie 8MP în partea din față. Este posibil sa aiba o baterie de 3.700 mAh.

3. Cele mai bune telefoane noi 2017: LG G6
5.3in display-Quad-HD (eventual cu un upgrade la 4K), dual-aparat de fotografiat, 32GB de stocare ca standard și USB-C. Dar G6 se crede că are un design mai tradiționale, eventual, cu un spate de sticlă și de data aceasta cu încărcare fără fir. Acesta va primi, de asemenea, o actualizare a procesorului Snapdragon 830 și Android nuga. LG G6 este de așteptat să vină cu 5.6-inch 4K afișare și cu o rezoluție 2160 x4096 a ecranului. Este un display de amestec, și are sticla gorilă Corning. Acest smartphones G6 LG este de așteptat să aibă camera din spate de 24 MP și 7MP camere de față. LG G6 va veni cu Octa-core procesor Qualcomm Snapdragon de 3.0 GHz. Și sistemul de operare cu cele mai recente Android 6.0, acesta este unul dintre cele mai bune procesoare din modelul G-series LG. 64GB sau 128 GB memorie internă și cu memorie extensibilă de mai mult de 128 GB.
O baterie ce poate furniza 4200 mAh, pentru viitorul G6 Smartphone.

4.Cele mai bune telefoane noi 2017: Microsoft Phone Surface
Telefon va avea, un ecran AMOLED 5.5in Quad-HD, 4GB de RAM, stocare 64 - 128GB (cu suport microSD), un procesor pe 64 de biți Intel, 21MP camera din spate - și camere de față. 8MP.

5. Cele mai bune telefoane noi: 2017 OnePlus 4
OnePlus tocmai a anunțat OnePlus 3M, care este o versiune imbunatatita a OnePlus 3 cu un procesor și o baterie ombunatatita, plus un nou aparat de fotografiat selfie. Mai interesant pentru fanii OnePlus, atuncicand va fi OnePlus 4 de așteptat în aprilie / mai 2017. Mai degrabă decât Snapdragon 821 acest telefon va primi probabil Snapdragon 835. Display 5.5in afișajul full-HD actualizat la un quad modelul HD. OnePlus 4 va veni cu 8 GB de memorie RAM, o camera de 21 sau 23Mp și o baterie 3,500 - la 4,000 mAh cu Dash Charge. Un lucru pe care suntem siguri este că va rula OxygenOS, care va fi bazat pe Android 7.0 Nuga.
Continuare pe: cele mai bune telefoane 2017 top 10 smartphone

Mai multe pe: Cele mai bune telefoane din 2017 in functie de buget

Ultimele stiri de azi din Romania - stiinta

Masini uimitoare, stupul de roboti asemănătoare insectelor care pot asambla aproape orice

Micro-uzina de robotei: Silicon Valley SRI International a dezvoltat ceea ce ar putea fi cea mai uimitoare armată micro-robot vreodată: MicroUzina. Acest stup robotic de mașini asemănătoare insectelor a fost conceput pentru a construi aproape or...
Noua descoperire pentru celule solare fotovoltaice, perovskitele ating stabilitatea pe termen lung, eficiența peste 20%

Oamenii de știință au îmbunătățit considerabil stabilitatea operațională a celulelor solare perovskite prin introducerea tiocianatului cupros protejat de un strat subțire de oxid de grafen redus. Dispozitivele au pierdut performanțe m...
Aluminiu super-puternic, inginerii au descoperit o modalitate de printare 3D a aluminiului

O echipă de cercetători de la laboratoarele HRL a conceput o metodă care permite în cele din urmă imprimarea 3D a metalelor și aliajelor cu rezistență ridicată. Aceste materiale, utilizate în mod obișnuit în piese industria...
Rusia anunță parteneriatul cu NASA pentru a construi prima stație spațială lunară

NASA "Deep Space Gateway" este o componentă cheie a planului pe termen lung al agenției de a trimite oameni pe Marte. În acest weekend, se așteaptă ca Rusia să-și anunțe implicarea în proiect. Rusia va anunța în curând...
După 15 ani de coma, stimularea nervului restabilește conștiința

Un bărbat in varsta de 35 de ani care s-a afla într-o stare vegetativă (coma) timp de 15 ani după un accident de mașină a arătat semne de conștiență după ce neurochirurgii au implantat un stimulator nervos nervului vag în piept....
Obezitatea la final: Plasture acoperit cu ace minuscule ce dizolvă excesul de grăsime din corp, oriunde îl lipiți

Un plasture de piele care topeste efectiv excesul de grasime corporala, oriunde v-ati hotarat sa-l aplicati, suna prea bine pentru a fi adevarat, insa acest lucru exista, datorita unor noi cercetari. Plasturele medicamentat utilizează o serie de ace...

Cursuri web design online
Cursuri HTML online gratis, designer pagini web, webdeveloper
DESIGN ŞI PROGRAMARE WEB
Curs programare web design online gratuite
Curs programare web design online gratuite – designer pagini web
Cursuri designer pagini web online
Cursuri web design online gratuite
Cursuri pagini web online
PHP echo and print Statements
PHP online editor, run and write PHP code
PHP explode() function
Tutorial online, PHP script, HTML code, CSS and SQL
CSS rounded corners
CSS max width, max height, CSS responsive
HTML CSS PHP scripts
HTML button link - How to create a button style in HTML
PHP Online Editor
HTML Text Color
Tutorial
HTML image background